NovaSolo.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: NOK 0,-

Kontakt oss

Novasolo AS, Hegdalringen 11, 3261 Larvik, 33 18 46 23

Informasjon:

VIKTIG INFORMASJON VEDRØRENDE CORONA SITUASJONEN OG TILTAK FOR Å HINDRE SPREDNING:

Våre ansatte og våre kunders helse og sikkerhet kommer i første rekke og vi vil inntil videre måtte gjøre noen tilpasninger i måten vi driver på.
 
- Visningslokalet vårt i Larvik vil inntil videre være stengt for besøkende, men du vil fortsatte kunne bestille i vår nettbutikk for henting eller levering. 
 
- I motsetning til normalt vil henting av bestilte varer nå kun skje etter avtale. Hentetidspunkt kan avtales pr epost eller telefon. Varene vil på forhånd plasseres ute på avtalt sted for minimal menneskelig kontakt. Om været ikke tillater utendørsplassering kan du ringe når du er ankommet så kommer vi ut med varene.
 
- Vi tar forbehold om at utsendelse og levering av varer kan bli forsinket og at tilsvar på henvendelser til vår kundeservice i perioden fremover kan ha noe lengre responstid.
 
- Vi er en liten organisasjon og vil i tiden fremover drifte med redusert bemanning og redusert åpningstid. Visningslokalet er stengt for ordinært besøk, mens du kan hente bestilte varer etter avtale i tidsrommet 10.00 - 16.00 alle hverdager.
 
Selskapsnavn: Novasolo AS, org. nr 914 991 412
Besøksadresse: Hegdalringen 11, 3261 Larvik
Postadresse: Postboks 65 - 3251 Larvik

Tlf: (+47) 33 18 46 23

E-post: Post@novasolo.no

Åpningstider:
Våre visningslokaler er inntil videre stengt for besøkende, men vi er tilgjenglige på epost og telefon 10.00 - 16.00 alle hverdager.
 
Nettbutikk 24/7  

Send oss en henvendelse


Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke