NovaSolo.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: NOK 0,-

Betaling

Følgende betalingalternativer er tilgjengelige når du handler hos oss:

 

1. Betale direkte med ditt betalingskort. Vi benytter oss av DIBS Payment Services som er skandinavias største leverandør av internett betalingsløsninger. All informasjon formidles via en sikker forbindelse og et sikkert system som lever opp til internasjonale sikkerhetskrav. Dette garanterer deg en trygg betaling.

2. Betal med faktura. I selve butikken kan du alltid kjenne og klemme på varen før du betaler. Det synes vi er fint. Da er du nemlig alltid sikker på at du betaler for det du faktisk vil ha. Til forskjell fra andre betalingsmåter på Internett fungerer Klarna faktura akkurat på denne måten – varen først, betalingen etterpå. Dette alternativet forutsetter en kjapp og automatisk kredittvurdering som krever at du oppgir navn, adresse, telefonnummer og personnummer. Fakturaen har 14 dagers betalingstid, men du kan også velge å delbetale varen. Hvis du vil delbetale, betaler du bare inn et lavere beløp, men minst det beløpet som du finner ved feltet "Betal minst" på fakturaen.

PS: Merk at ved kjøp på faktura/delbetaling  varene leveres til folkeregistrert adresse.

3. Delbetaling. Vi tilbyr nå delbetaling i samarbeid med Klarna.no. Av og til er det godt å kunne betale i sitt eget tempo. Derfor kan du som velger delbetalingsalternativet – Klarna konto – selv velge hvor mye du vil betale hver måned. En annen fordel er at du får samlet alle kjøp hos Klarna på én konto. Det betyr én eneste faktura, uansett antall kjøp.

PS: Merk at ved kjøp på faktura/delbetaling  varene leveres til folkeregistrert adresse.

4. Betal når du henter varene. Dette betalingsalternativet forutsetter at du velger å hente varene på vårt lager i Larvik. Du kan betale med kort eller kontanter.

5. Betal med PayPal. Vi tilbyr også betaling med PayPal for deg som foretrekker det. 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke